Epäsuositut mielipiteeni

Epäsuositut mielipiteet-postauksia on mun mielestä hauska lukea, joten halusin kantaa oman korteni kekoon. Kas tässä epäsuositut mielipiteeni! Saa nähdä onko mulla kavereita (tai lukijoita) tän jälkeen.

Aurinkolomat ja löhöily

En ymmärrä, miten joku jaksaa raahautua toiseen maahan pelkästään makoilemaan ja ottamaan aurinkoa. Siis en vain voi käsittää, miksi nää tyypit eivät voi makoilla kotona ja mennä sinne ulkomaille tekemään asioita? Miksi pitää lähteä kotoa toiseen maahan löhöilemään? I just don’t get it.

Jokaisen ei todellakaan kannata pukeutua niinkuin haluaa

Uskon, että tästä voi joku vetää herneen nenään. Mut ihan oikeasti, jos jokin vaate ei yksinkertaisesti istu kunnolla tai ei imartele vartaloa yhtään, niin ei se hyvältä näytä. Jokainen voi toki pukeutua niin kuin haluaa, mutta se ei tarkoita että kannattaisi. Tän postauksen inspiraatio oikeastaan lähtikin kun näin erään nuoren naisen napapaita päällä. Ei ollut ehkä hänelle se kaikkein imartelevin vaatevalinta.

Pyykkäys on naisten homma

Jotenkin mulla on sellainen perstuntuma, että miehet eivät vain ole niin tarkkoja esimerkiksi pyykin lajittelun kanssa ja sitten niistä valkoisista paidoista tuleekin hennon vaaleanpunaisia kun se punainen sukka eksyykin sinne koneeseen samaan aikaan. Ja kyllä, oon ihan neuroottisen tarkka pyykkäämisen kanssa.

Tupakointi on tosi coolin näköistä

HUOM! Se on vain coolin näköistä, en todellakaan väitä et se ois coolia. Päinvastoin! Tupakointi on oksettavin tapa ikinä ja se haisee aivan hirveälle, mut on se silti coolin näköistä. Onneksi kuitenkin tässäkin tapauksessa järki menee edellä.

Lapset on ärsyttäviä

Mun veljentytöt on maailman suloisimpia, ja vauvat on niin ihanan herttaisia pikku palleroita, mut sellaiset taaperoikäiset.. Hyväntuuliset ja helpot taaperot on vallan ihastuttavia, mutta sellaiset vallattomat ja tottelemattomat ei. Ne ei pysy paikallaan, ne katoaa ja sit ne vielä koskee ihan just sellaisia esineitä tai tavaroita mihin ei todellakaan sais koskea. Esimerkiksi mallinukkeja..

Saan riittävästi palkkaa työhöni nähden

Kun keneltä tahansa kysyy, että ansaitsisiko ne mielestään palkankorotuksen, niin aika moni sanoo, että joo. Tottakai mullekin se palkankorotus kelpaisi, mutta teen tällä hetkellä sellaista työtä, mitä käytännössä kuka vaan voisi tehdä. Ja siis ihan oikeasti kuka vaan, ei vaatteiden myyminen mitään rakettitiedettä ole. Mielestäni saan ihan kohtuullista korvausta työn kuormaani nähden. Tää ei toki tarkoita sitä, ettenkö joka kuukausi stressaisi ihan hirveästi toimeentulosta ja rahasta, mutta en mä enempääkään palkkaa voisi vaatia.

Voitko samaistua mun epäsuosittuihin mielipiteisiin, vai suututtiko joku kohta?Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *