Faktoja, joita et ehkä tiennyt minusta

Tykkään videopeleistä..

Olen pelannut viime aikoina aika paljon Mario Kart 8 -peliä Nintendo Switch-konsolilla, ja nimenomaan onlinessa. Eli siellä Kaija 27-vee pelaa varmaan joitakin 10-vuotiaita japanilaisia vastaan.. Switchistä on muuten hauska katsoa, miten monta tuntia mitäkin peliä on pelattu. Esimerkiksi Zeldaa oon pelannut 55 tuntia ja Mario Kartiakin melkeen 40. Viime vuoden keväällä pelasin aika paljon World of Warcraftia (innostuin vähän myöhään tuostakin), mutta nyt sitä ei tule kyllä enää pelattua kun aika on muutenkin vähän kortilla.

.. ja olen muutenkin vähän nörtti.

Itkin kun kuulin, että Carrie Fischer on kuollut. Prinsessa Leia nyt vaan on kaikkien prinsessojen ja vahvojen naishahmojen äiti. Ja olen nähnyt Warcraft-elokuvan kolmesti, koska se nyt vaan on niin hyvä. Haha!

Olen hemmetin huono maantiedossa.

Tykkäsin lukiossa hirveästi maantiedosta ja hasardimaantiede tulivuoren purkauksineen ja mannerlaattoineen oli vaan ihan hullun mielenkiintoista. Harmi vaan, että ihan perusmaantieto ei vaan sitten ole hallussa. Jos on vähänkin oudompi maa, niin mulla on todella vaikeaa hahmottaa sitä kartalle. En ollut esimerkiksi kuullutkaan Trinidad&Tobagosta ennen kuin niillä oli joku pikaviestijoukkue yleisurheilun em-kisoissa?! Ja luulinhan mä varmaan 20-vuotiaaksi asti, että Laihia on jossain Lähi-Idässä. Jep.

Opiskelen jo kolmannessa korkeakoulussa..

Opiskelin siis lukion ja välivuoden jälkeen kaksi vuotta teologiaa yliopistossa Joensuussa. Kahden vuoden jälkeen totesin, että tää ei oo yhtään mun juttu ja vaihdoin sitten restonomin opintoihin. Restonomin paperit oli vähän aikaa hyllyssä lähinnä koristeena jonka jälkeen starttasin sitten taas täysin puhtaalta pöydältä, eli aloitin energia- ja ympäristötekniikan insinöörin opinnot. Ja niitä nyt sitten tahkotaan varmaankin vuoteen 2500 saakka.

Tykkään pestä pyykkiä.

Pyykkääminen on musta ihan superhauskaa! En tykkää siivoamisesta tai tiskaamisesta, mutta pyykkääminen on ihana, arkinen asia josta oikeasti nautin. Tosin käsin pyykkääminen on ihan pyllystä, ja mulla onkin lojunut pyykkikorissa joulusta saakka yksi pöytäliina missä on steariinitahroja. Eäh!

Olen melko ujo.

Olen tosi sanavalmis ja puhelias sellaisten ihmisten seurassa, jotka tunnen hyvin. Mut sitten kun kyseessä on tuntemattomat ihmiset, niin useimmiten vaan jäädyn ihan täysin heidän seurassa. Olen kuitenkin tehnyt piiiitkään asiakaspalvelutyötä, eikä siellä tuntemattomille ihmisille puhuminen ole koskaan ollut mitenkään vaikeaa. Työminä on kyllä tuossa asiassa ihan erilainen kuin ”oikea minä”, koska en vain pysty höpöttelemään niitä näitä kovinkaan luontevasti vieraille ihmisille.

Oliko nämä ihan tuttuja juttuja vai tuliko kenties yllätyksiä?2 thoughts on “Faktoja, joita et ehkä tiennyt minusta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *