Kaija täällä moi!

Happy Hobo

Moikka vaan kaikille ja tervetuloa!

Mun nimi on Kaija ja tää on Happy Hobo. Tää blogi on pitkän ja suorastaan tuskallisen pyörittelyn tulos: bloggasin jonkun aikaa hyvin epäsäännöllisesti Keskisuomalaisen Stoori-blogiyhteisössä, mut en tuntenut oloani siellä kodiksi. Oon oman tien kulkija ja halusin tehdä blogista just mulle sopivan ja oman näköiseni. Leivontablogi pelkästään ei ihan mun juttu ollut, koska mun elämä on muutakin kuin leipomista. Ja itse asiassa viime aikoina sitä leipomista on ollut hyvin vähän, joten olemattomista leivoksista ja resepteistä on vaikea tekstejä tuottaa!

Millainen Happy Hobo sitten on? Rakastan kauniita asioita ja etenkin luontoa. Tykkään kulkea luonnossa, joten haluan, että te mun lukijat pääsette osaksi myös tähän osaan mun elämää. Mun tekstit on kaikkea maailmantuskan ja kosmetiikkavinkkien välillä. Eli syvällekin joskus mennään, mutta ei läheskään aina. En halua laittaa itseäni mihinkään lokerikkoon, varsinkaan jos sen lokerikon yllä lukee ”lifestyle”.

Kamera kulkee mun mukana reissuissa ja usein arjessakin, joten Happy Hobossa on kuvia. Paljon paljon kuvia.

Ja kuitenkin mietitte, että kuka hitto on ottanut noin siistejä kuvia, niin vastauksen löydätte täältä. Kiitos Sampolle jälleen kerran, niin kuvista kuin teknisestäkin tuesta!

Hei ihanaa kun oot just siinä lukemassa tätä postausta, palataan pian asiaan!

-Kaija

Happy HoboVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *