Laittaudun, olen siis typerys

happy hobo

Tytöt viettää nykyään ihan liikaa aikaa peilin edessä. Ai? Tää aihe on harmittanut, mutta lähinnä huvittanut mua. Tämä keskustelu velloo jatkuvalla syötöllä keskustelupalstoilla, blogeissa, Facebookin kommenttikentässä. On siis jotenkin väärin, että tytöt ja naiset viettävät niin kauan aikaa peilin edessä. Meikkaaminen, karvojen ajeleminen ja ylipäätään ulkonäöstä huolehtiminen mielletään pinnalliseksi ja joiden mielestä jopa naiseutta halventavaksi.

Ei, eihän se niin ole. Joku tutkija totesi taannoin, että hän antaa nuoren tyttönsä viettää päivässä vain 15 minuuttia peilin edessä. Ei yhtään enempää, koska muutakin järkevää voi tehdä. Hän vetoaa myös siihen, että tytön veli saa paljon enemmän aikaiseksi, kun ei vietä turhaan aikaa peilin edessä. Voi hyvää päivää ja huomenta.. No en kyllä itse allekirjoita, että laittautuminen veisi multa jotenkin aikaa muilta asioilta. Mä sitten teen ne muut asiat täpäkämmin ja tehokkaammin. Oon ainakin itse huomannut, että joissakin asioissa miehet vain jahkailevat naisia kauemmin. Hyvänä esimerkkinä se, että mä imuroin meidän kämpän noin 45 minuutissa, kun miehellä menee hommaan reilu kaksi tuntia. Eikä lopputuloksesta huomaa kyllä tuota aikaeroa. Oon vaatekaupassa töissä, joten kyllä mä haluan olla siellä edustavan näköisenä. Jos on ihan mörön näköinen, niin kuka multa nyt mitään tyylineuvoja haluaa?

Toinen on tuo karvat, karvattomuus ja karvoista eroon pääseminen. Joo.. Tiedän naisia, joilla ei kasva vaikkapa kainalokarvat. Oh lord kunpa kuuluisin itse tuohon jengiin! Ihan vaan kaikille tiedoksi: mä joudun ajamaan JOKA PÄIVÄ kainalokarvani, koska ne kasvaa niin nopeasti. Tänä aamuna viimeksi tuskailin asian kanssa, kun eilen illalla ajetuissa kainaloissa hiersi jo karhea sänki (ole hyvä, tän halusit varmasti tietää). Ihan hirveältähän se näyttää, mutta tuntuu vielä kauheammalta! Mun herkkä iho ei ainakaan kestä sitä sängen hinkutusta, joten ajelu on kahdesta pahasta paljon hellävaraisempi vaihtoehto. Joidenkin mielestä siis karvojen ajelukin on jotenkin naista halventavaa ja ihmetellään, että no miksi miesten ei tarvitse ajella säärikarvojaan. No ei kai niidenkään TARVITSE, mutta jos joku mies itse kokee omat jalkakarvansa inhottaviksi, niin aja pois vaan. Ei se mua haittaa.

Ei kannata siis leimata mua pinnalliseksi ja turhamaiseksi, naista halventavaksi, vaikka haluankin olla siisti ja karvaton. Mua henkilökohtaisesti vain ällöttää mennä uimarannalle jos jaloissa on omasta takaa karvashortsit tai kainaloissa vilkkuu karvat. Mua vaan ällöttää ne. Ei se tee musta huonoa naista, se tekee musta omanlaiseni naisen. Juu, karvat esimerkiksi on ihan luonnollinen asia. Mutta kyllähän kakkaaminenkin on ihan luonnollinen asia, mutta ei sitä silti tehdä ovi sepposen selällään useiden silmäparien tuijottaessa. On vain joitakin asioita, mitkä on ihan ok piilottaa, jos niitä ei halua muille ihmisille näyttää. Mutta oikeesti, jos sua ei ne karvat haittaa ja olet niiden kanssa sinut, niin go for it! Sehän on paljon halvempaa ja kivuttomampaa kuin käydä neljän viikon välein brasilialaisessa sokeroinnissa!

happy hobo

Kuvat: Sampo VirmasaloVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *