Luonnonkosmetiikkatärpit pintakuivalle iholle

Talven huomaa iholla. Kiristää, kuivuu, hilseilee. Meikkipohjaa ei saa näyttämään hyvältä vaikka kuinka yrittää. Kuulostaako tutulta?

Olen tässä koonnut omasta mielestäni erinomaisia tuotteita juurikin pintakuivalle iholle, joka etenkin talvella on monen riesana. Toki näitä tuotteita voi käyttää ympäri vuoden, mutta kevyemmätkin tuotteet voivat kesällä riittää mainiosti. Mitä nämä hyväksihavaitut tuotteet sitten ovat?

Sheavoi

Tätä käytän silloin kun iho on todella kuivan tuntuinen, ja päivittäin huulirasvan sijaan. Sheavoita kannattaa lämmittää sormien välissä, jotta se levittyy paremmin, mutta kun sen levittää iholle, ihosta tulee ihanan hehkuva. Laitan yleensä aamuisin kasvovoiteen jälkeen vielä kuivimpiin kohtiin (poskipäille ja ohimoille) sheavoita ennen meikkivoidetta.

Organic Shop Moisturizing Face gel mask

Ostin tätä geelinaamiota Sokoksen alennusmyynneistä ja maksoin siitä reilu pari euroa. On ollut muuten hintansa väärti. Geeliä laitetaan 10 minuutiksi kasvoille ja huuhdellaan sitten lämpimällä vedellä. Geeli tuntuu ihanan viileältä kasvoilla ja tuoksu on todella miellyttävä. Luonnonkosmetiikkatuotteet tuoksahtavat mun mielestä joskus vähän öklölle, mutta tämä on kaukana öklöstä. On ehkä parhaimman tuoksuisia kosmetiikkatuotteita ikinä. Ja believe me – olen kokeillut niitä paljon. Bambu-uutetta, ylang ylangia ja aloeta sisältävä geelinaamio on ihana vaikka jokapäiväiseen käyttöön. Jos iho tuntuu oikein kuivalta, levitän sitä kasvoille ohuemman kerroksen ja annan olla yön yli. Toimii! Täytyy testata muitakin Organic Shopin tuotteita, sillä niiden hinta ei päätä huimaa.

EkoPharma Vadelma-kasvovesi

Tätä olen aiemminkin hehkuttanut ja hehkutan edelleen. Tämä on ihan huippu iholle, joka kaipaa lisäkosteutusta. Tuntuu, että hoitoseerumit ja kosteusvoiteetkin imeytyy paljon paremmin iholle kun on suihkinut tuota kasvovettä ensin naamalle. Hintaa pullolla on noin 25 euroa, mutta on kyllä ihan ehdottomasti joka sentin väärti, sillä siitä riittää noin puoleksi vuodeksi suihkittavaa. EkoPharma on hoitolasarja, eli sitä saa ostettua vain hoitoloista, mutta ainakin Jyväskylässä jälleenmyyjiä on ripoteltu ympäri kylää mukavasti.

Lisäksi

Tämä ei ole varsinaisesti kosmetiikkatuote, mutta älyttömän hyvän kotikutoisen ja kosteuttavan kasvonaamion saat turkkilaisesta jugurtista ja hunajasta. Sekoita pariin teelusikalliseen turkkilaista jugurttia teelusikallinen hunajaa, sekoita ja mätki naamalle. Haju on outo, mutta voin kertoa, että iho on todella pehmoinen tuon jälkeen. Eikä haittaa vaikka naamiota menisi vähän suuhunkin! Jos turkkilaista jugurttia ei ole, pelkkä hunajakin toimii hyvin.

Millä tuotteilla tai nikseillä sä pidät ihosi kunnossa myös talvella?

 



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *