Kaksi lupausta vuodelle 2018

Vuosi 2017 mennä hurahti kuin siivillä! Ja mitä kaikkea se pitikään sisällään.. Startti vuoteen oli suoraan sanottuna ihan paska, kun työpaikalla oli yt-neuvottelut, mutta kaikin puolin vuosi parani kyllä vanhetessaan. Työpaikalla tapahtuneet myllerrykset saivat minutkin miettimään omia valintojani ja sitä, mikä on elämässä oikeasti tärkeää.

Mitä sitten päätin luvata vuodelle 2018? Sen sijaan, että tekisin (turhia) lupauksia vähemmän herkuttelun tai kuntosalille raahautumisen suhteen, lupaan asioita, jotka ovat oikeasti tavoittelemisen arvoisia. Lupaan tehdä enemmän sellaisia asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Valitsen hyvinvoinnin ja onnen. Hankkiudun sitten sellaisista asioita eroon, jotka vähentävät tätä onnellisuuden tunnetta. Olen ottanut askeleita tähän suuntaan jo kuluneen vuoden aikana ja aion tästä lupauksesta pitää tiukasti kiinni. Otan isomman vaihteen esimerkiksi opinnoissani (uskokaa tai älkää, tämä lisää mun onnen tunnetta!) ja keskitän energiani uuden oppimiseen ja taitojeni kehittämiseen. Keskityn asioihin, joilla on mulle merkitystä.

Toinen lupaukseni on se, että sanon asioille enemmän ”kyllä”. Nämä kaksi lupausta linkittyvät toisiinsa, sillä sen sijaan, että kieltäytyisin uskalluksen puutteesta tai itsekkyyden pelon takia, otankin tilaisuudet vastaan ja olen avoin mahdollisuuksille. Vastaan kyllä sellaisiin asioihin, jotka lisäävät sitä onnellisuuden tunnetta.

Uskon, että vuodesta 2018 tulee muutoksen ja henkisen kasvun vuosi, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Olen enemmän kuin valmis, eli bring it on!

Riemukasta uutta vuotta, nähdään ensi vuonna!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *