Me too – Eikö se ole imartelevaa kun joku puristelee sua perseestä?

Me too -kampanja on kasvanut muutamassa päivässä somessa ilmiöksi. Seksuaalinen häirintä on nyt tapetilla, kiitos Harvey Weinsteinin.

Eikös se sitten ole imartelee kun joku puristelee sua perseestä? Tuo on oikeasti aika yleinen lausahdus minkä kuulee kun kertoo, että baarissa ollessa joku täysin tuntematon mies vaan päättää puristaa sun perseestä. Eikö se pitäisi ottaa imarteluna, et joku pitää sua niin kuumana että haluaa hetijustnyt puristaa sua persuuksista. No ei, se ei ole imartelevaa. Se ei ole hauskaa, niin kuin yleensä nää miehet väittää. ”Se oli vitsi, elä nyt suutu!”. No vittu todellakin suutun jos sinä, täysin tuntematon limanuljaska tartut mua pakarasta kiinni! Mun pakaraan saa koskea vaan mun mies ja hieroja, ja hierojankin kanssa mennään vähä epämukavuusalueella. On se kumma, että jotkut vaan kuvittelee, että niillä on oikeus rikkoa toisen henkinen tai fyysinen koskemattomuus.

Eli kuten otsikkokin sen kertoo, myös minä olen kokenut seksuaalista häirintää. Viimeisin törkeä tapaus sattui eräässä paikallisessa yökerhossa. Oltiin porukalla tanssimassa (mieheni oli myös mukana) ja meillä oli tosi hauskaa. Sit yhtäkkiä tunsin kun joku tökkää sormen mun persuuksiin. Eli siis tuonne noin poskien väliin. Ja se ei ollut mikään kevyt kosketus vaan todella aggressiivinen ja epämiellyttävä. Katoin mun miestä ja naurahdin et mitä hittoa sä nyt teet. Hän kattoo mua kysymysmerkkinä ja siinä jotenkin ihmeen kaupalla tajuaa, mitä tapahtui. Luulin siis ensin, että mun mies pelleilee, mutta ei. Joku ventovieras mies vaan päätti vähän hassutella ja kouria mua. Joo, ei kai siinä mitään. Paitsi että jos olisin nähnyt kuka mies sen teki, olisin aika varmasti käynyt antamassa hänelle kevyttä palautetta. Olin todella vihainen tuosta tapauksesta ja nytkin kun siitä kirjoitan, mun pulssi nousee ja v-käyrä kasvaa. Ei, ei ei ei ei! KENEN MIELESTÄ TUO ON HYVÄKSYTTÄVÄÄ? Jos mä tanssin mun kavereiden kanssa ja sheikkaan mun persettä, se ei tarkoita sitä, että sitä saisi kukaan kouria!

Seksuaalinen häirintä on ihan liian yleistä, ja tietyissä ammateissa sitä joutuu kokemaan lähes päivittäin. Olen tehnyt töitä tarjoilijana, joten voitte kuvitella miten mukavaa on kuunnella paskoja iskuyrityksiä oman isän ikäisiltä miehiltä. No ne nyt on helppo jättää omaan arvoon, mut siinä vaiheessa kun ne menee siihen höhöhö jos annan vähän enemmän tippiä niin tuutko tonne hotellihuoneeseen -tyyliin niin mulla tulee rajat vastaan. Ja kun asiasta olen maininnut, niin vastaus on ollut tyyliä ”etkös vitsiä ymmärrä” tai ”no ei sitten jos oot tollanen tiukkapipo”. Ahhahhaa, kylläpäs nauran katketakseni. Not.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *