PMS-oireet elämäni ilona

Heippa vaan kaikille! Tänään aiheena ah niin ihana aihe: PMS-oireet. Voi jumankeuta että on muuten mukava olla! Tiedättekö sen tunteen, kun tuntuu että joka ikisen ihmisen naama vituttaa ja tekisi mieli vain ryömiä peiton alle itkemään? Minä ainakin tiedän. Mun PMS-oireet ovat pahentuneet parin viime vuoden aikana ihan kunnolla. Onko tää nyt sitä hedelmällistä ikää kun keho alkaa huutamaan, että ala jo tehdä niitä lapsia? Mene ja tiedä.

Mun PMS-oireisiin kuuluu vahvana se, että oon itku kurkussa parin päivän ajan. Eilenkin töissä menin tauolla vessaan ja kyyneleet alkoivat valumaan naamaa pitkin. Ihan muuten vaan, vaikkei mitään ihmeellistä ollut tapahtunut. Se on kamalan noloa, kun tuntuu että normaalista sosiaalisesta tilanteesta tulee tiettyyn aikaan kuusta todella vaikea, kun joudut koko ajan pidättelemään itkua. Jäkättäminen on toinen vielä enemmän kotona riemua herättävä oire. Siis minähän kyllä jäkätän muutenkin kotona aika paljon (myönnetään), mutta PMS saa siihen vielä oman ihanan säväyksen aikaan. Se kaikesta ja kaikista valittaminen alkaa heti aamusta ja jatkuu yömyöhään asti. Sori Anssi, yritän parantaa tapani.

Kaikista inhottavintahan tästä tekee sen, että mä todellakin itse tiedostan kun ne oireet alkaa. Yleensä tosin vasta sen jälkeen kun olen valittanut kotona ja miettinyt miksi teen tätä työtä kun jokaisen ihmisen naama ärsyttää. Asiakaspalvelutyössä se on muuten hirveän ikävää jos ihmiset ärsyttää. Niihin kun kuitenkin kannattaisi jonkunlainen kontakti ottaa. (tähän sellainen enkelihymiö) Sen lisäksi, että PMS-oireet saa mut vihaamaan ihmisiä, ne saa mut myös ajattelemaan, että kaikki vihaa mua. Ihan valehtelematta olen ajattelut pahimmissa hormoniraivoissani, että kaikki mun ystävät inhoaa mua. Noin 15 minuuttia ennen kuin aloin kirjoittamaan tätä tekstiä ajattelin, että olen aivan yksin eikä kukaan halua hengata mun kanssa. Kaikilla muilla oli just sinä iltana jotain menoa ja sehän on tietenkin mua kohtaan henkilökohtainen vastalause. Hei Kaija, nyt järki käteen!

Mahtava ulkoinen oire näkyy muuten sit naamassa muutenkin kuin RBF-ilmeenä (resting bitch face). Eli kauniina näppyläkollaasina! On se muuten kumma miten ne näpyt tulee naamaan kellolleen viikko ennen kuin kuukautiset alkaa. Ja parastahan tässä kaikessa on vielä se, että mun kuukautiskierto on 26-37 päivää. Eli nää oireet tulee parhaimmillaan kolmen viikon välein. Ai että, on sitten ihanaa olla nainen!

Onko sulla PMS-oireita, vai oletko voittanut geenilotossa? Kommentoi ja kerro omat kokemuksesi!

Nyt kun oireet jo helpottaa, niin julkaisen tän muistutuksena seuraavia skitsokohtauksia silmällä pitäen.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *